sábado, 15 de abril de 2017

De Thomas Worden i Jesús el Nostre Boc Expiatori

"Hi havia també un boc que era pres pel sacerdot, sobre el cap del qual posava les seves mans i feia pública confessió a Déu dels pecats del poble; Un cop fet, el sacerdot transferia els pecats del poble sobre el cap del boc.

Llavors el boc era expulsat al desert per no tornar mai més (Levitic 16:7-9, 21, 22).

Aquest tipus, igual que la resta, exposa la meravellosa Gràcia de Déu en Jesús per als pecadors, el qual ha preparat un boc expiatori per ells, per tal de portar el pecats dels homes pecadors sobre el Cap, el qual és Crist, l'unigènit.

Oh, això és un amor meravellós, i diu l'Esperit, 'Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna'.

Mira a Crist, el boc expiatori, ell porta tots els pecats del seu poble, els quals són confessats i transferits sobre el cap de Jesús (Isaíes 53:6, 1 Pere 2:24).

D'aquesta manera són convertits en els seus pecats, no els nostres, i ell els ha portat amb ell al desert de l'Oblit, on no tornaran a la ment mai més; 'Ja no caldrà que s'instrueixin l'un a l'altre dient: "Coneixeu qui és el Senyor", perquè des del més petit fins al més gran, tots em coneixeran.
Perdonaré la seva culpa, no em recordaré més del seu pecat.
Ho dic jo, el Senyor'
, (Jeremies 31:34).

Crist portarà tota la culpa i el pecat que va caure sobre ell al desert, i estem segurs que sigui quan sigui que Jesús torni, ho farà 'per salvar els qui viuen esperant-lo'.

Thomas Worden, The Types Unveiled, capítol 40

No hay comentarios:

Publicar un comentario